Tjänstlista

 

Alla priser är inkl. moms

Företaget innehar F-skatt

 

OBS!!! Avbokning ska ske 48 timmar innan bokat tid, i annat

fall betalas inga pengar tillbaka.

 

Om du vill ge present till någon och du vet inte riktig vad du ska ge ,då finns det även möjlighet, att köpa presentkort hos mig till alla mina tjänster.

Se nedan om:

 

Andlig Healing - Andlig kirurgi

Detta innebär att jag som healer är en neutral kanal som arbetar med andevärlden och min healing team.

Under healingprocessen kommer jag inte att röra vid dig, jag arbetar endast i din aura.

Mer info om detta kan du läsa på separat sida som heter  Healing -Andlig kirurgi

Hela behandlingen tar ca: 1 timme

Pris: 600:-

 

Regression

Vi bär alla på minnen av tidigare liv. Både positiva och negativa minnen styr oss och skapar mönster och vanor.

Regression är en metod där du själv ger dig en chans att frigöra dina rädslor och ökar din självinsikt. Många vill göra regressionen av nyfikenhet och vill veta vem dem har varit i tidigare liv. Under regressionen är du medveten om allt som händer. Du är medveten om att du är i ett annat liv och att du bara betraktar situationen.

Hela seansen tar ca: 2.5 timmar

 Pris: 1500:-

 

Helande Samtalsterapi

Under samtal kommer jag lyssna, hela och vägleda dig. Vi kommer tillsammans att hitta dem rätta värktygen och vilken väg du ska gå. Varje person är olika och därför är det viktigt, att vi tillsammans anpassar samtalen och vägledningen  just efter dig.

Oavsett hur du mår eller känner dig, är du alltid välkommen att ringa mig och lätta ditt hjärta, även, om du bara vill ha någon som vill lyssna på dig.

Hela seansen tar ca: 1- 2 timmar och det går även bra via telefon

Pris: 600:-/1 timme

Pris: 1200:-/2 timmar

 

 

Privatsittning

Jag tar kontakt med döda anhöriga som du ska
kunna känna igen.

Det går till så att jag beskriver personen för dig, eller något kännetecken som personen har och du kan bekräfta om du vet vem det är. Sedan förmedlar jag budskapet från den döde personen och du kan ställa frågor tillbaka. Kontakten jag får med döda anhöriga kan vara olika, svaga eller starka och ibland kan de också vilja förmedla hälsningar till andra släktingar. De brukar förmedla det som är viktigt här och nu. De förmedlar inte om kommande händelser som sjukdomar eller dödsfall.

Hela seansen tar : 30min

Pris: 600:-

 

Gruppseans

En Gruppseans är precis som en Storseans där seansen ofta är för ett mindre antal personer eller ett slutet sällskap hemmas hos någon.

Max 15personer

Pris: 300kr/person + 35kr/mil

 

 

Andlig Vägledning

Vad är Andlig vägledning? Det är en mycket bra fråga!

För mig innebar det vägledning från Andar och Guider. Vi har alla våra Guider och våra olika Andar som hjälper oss genom hela livet. Det kallas även magkänsla, att helt plötsligt får vi en konstig förnimmelse eller en känsla inombords och vi vet inte riktigt vad det är. Det betyder, att just då, vägleder våra Guider eller Andar oss. Om vi lyssnar på dem eller inte, är varje personens egen sak, men dem finns hos oss alltid.

Jag som Medium, kan inte ge alla svar till dig och det är inte meningen heller. Tänk om vi kunde få alla svar på en och samma gång, då hade vi inte kunnat tänka själva. Det är bara Andevärlden som kan ge svaren till dig. Vilka svar och hur mycket du ska få veta, kan bara Andevärlden bestämma. 

När jag jobbar som Medium är jag bara en länk till Andevärlden. Jag kommer att ta kontakt med dina Guider, eller dina nära och kära som vill hjälpa dig på vägen.

Under seansen kommer jag att få olika bilder, meningar eller känslor, om vad som är viktig för dig att veta. Det kan vara bilder och känslor vad som händer hos dig just nu eller framtiden. Jag kan inte spå din framtid, det inte är meningen heller, att Andevärlden ska visa hela din framtid. Det är du som skapar din egen framtid. Du gör alla val precis som du vill. Jag kommer bara ge vägledning till dig via dina Guider och dina Andar. Allt vad jag ser och få till mig, kommer jag att tala om för dig, men jag kommer INTE att tala om sjukdomar och döden.    

Det går bra även via telefon om du inte kan komma till mig.

Pris: 30min /600;-

 

Kiromanti (Handavläsning)

Handavläsning är en väldig gammal tradition. När man läser av en hand, då kollar man hela handen inte bara linjer. Där kan man läsa av hela personens historia och framtid. Varje person har sina unika linjer som visar hur personen lever och hur personen tar sig framåt. Vilka styrkor och vilka svagheter personen har. Jag kommer tala om personens ekonomi, karriär, kärleken, livsituation och jag kommer även ge vägledning vad personen måste tänka på, att ta sig fram på bästa sättet. 

OBS!!! Om du inte kan komma till mig, då går det bra att skicka fota på din höger handflat. 

 

Pris: 1timme/750;- 

 

Hem och Husrening

Har du problem med att det händer onaturliga saker eller har du en obehagskänsla av att du kanske har besökare från andevärlden i ditt hem?

Upplever du en närvaro i ditt hem som du vill ha hjälp att förstå? Då kan det vara så att du har en ande som har fastnat mellan våra värld och andevärlden och behöver hjälp att komma vidare in i ljuset.

När jag kommer hem till dig för att göra en husrensning så börjar jag först med att gå runt i huset för att känna av energier och se om det finns någon ande som är kvar i ditt hem. Efter jag har fått kontakt och kan kommunicera med anden hör jag efter om den vill framföra några budskap till dig/er. Därefter hjälper jag anden komma vidare så att både du/ni och anden kan få ro. Avslutningsvis går jag runt i huset och känner av att inga obehagliga energier sitter kvar. Om så skulle vara rensar jag bort detta.

Pris: 1300:- + 35kr/mil

 

Energirensning (Space clearing) på distans


Allt består av energi och vi som människor är som magneter som drar till oss båda positiva och negativa energier, men det negativa energierna vill vi inte ha runt omkring oss och därför måste man rensa bort dessa så fort som möjligt, för att vi inte ska bli sjuka av detta.

Människor som vi kommer i kontakt med dagligen eller som kommer på besök till oss lämnar alltid sina avtryck och dessa avtryck vill vi inte ha kvar i våra hem.

Eller om vi har någon gammal möbel som vi fått eller köpt, innehåller också energier som vi kanske har svårt att hantera.

Energier stagnerar särskilt lätt i ett hörn eller i ett område där vi sällan vistas.

Varje gång det händer något negativt i vårt liv så tränger dessa negativa energier in i vårt energifält, sen bär vi dem med oss till vårt hem, de samlas där och påverkar oss på olika sätt. Det byggs på lager för lager precis som smuts och påverkar oss väldigt starkt som tex:

Försvagar immunförsvaret

Sämre sömn

Mindre ork

Illamående

Jag gör så att jag renar ditt hus och dig själv på distans d.v.s att jag utför hela seansen hemma hos mig i lugn och ro utan att behöva komma till dig. Jag jobbar tillsammans med mitt Andliga team som hjälper mig att utföra seansen.

 

Från dig behöver jag bara ditt foto för att veta vem och vems hem jag och mitt Andliga team ska rena. 

Pris: 1300;-

 

 

 

 

 

      

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)