Healing

 

 Vad är Andlig healing och hur fungerar det?

Andlig healing använder "Kärlekens kraft" eller "Gudomlig kraft" som källa till helandet. Ordet ”healing” (eng) betyder ”läkning” och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år.

Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan, behandlar sjukdomar och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, själ och kropp.

Healingen frigör energier i blockerade områden. Det upplevs oftast som en varm eller stickande känsla. Sätter kroppen i balans och ger en uppfyllande känsla.

Många söker upp en Healer som en sista utväg, när deras läkare har förklarat, att de inte kan göra något mer för dem. Men det är många, många “obotliga” fall som varje dag runt om i världen blir hjälpta genom healingens kraft.

Det har gjorts många fallstuditer som visa att healingen fungerar utmärkt och jag själv har fått bekräftelsen från mina klienter att dem har blivit friska.

När jag ger healing utgår jag ifrån varje individs unika nivå och med healingen hjälper jag kroppen att hitta sin balans. Jag är bara en ren kanal till Andevälden.

Jag behöver ingen information från dig angående din sjukdom. Mitt Andeteam vet redan vad som behöver helas och jag litar på dem.

När jag ger healing jobbar jag bara i din aura d.v.s jag kommer inte att röra dig under healingen. I fall det behövs gör vi även så kallad " Andlig kirurgi" för att få bort det som inte ska finnas i din kropp.

 

Andlig Kirurgi

Andlig kirurgi kan jämföras med en laserstråle. Den kommer ut från min hand och går in i din kropp för att rensar bort det som ska rensas. 

Du kan känna av stickningar eller värme och även lite smärta men du kommer inte att ha bivärkningar efteråt.  

 

Jag har jobbat med healingen i många år och alla mina kunder har varit mycket nöjda med sina resultat.  

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)